F-Zero karalter profil #1


Captain Falcon

Captain FalconKor: 36 éves
Nem: Férfi
Vércsoport: A+
Kocsijának neve: Blue Falcon

Hát, akkor lássunk neki az F-Zero karakterek bemutatásának, és ki mással is kezdhetnénk, mint a legismertebb karakterrel Captain Falcon-nal? Már a SNES-es F-Zero kis füzete is említést tesz róla, valamint a dobozán is látható a kocsijánan, de a játékban konkrétan nem szerepel. Először az F-Zero X-ben láthattuk. 36 éves, több F-Zero verseny győztese, valódi kilétét homály fedi. Az animében is eléggé titokzatos, senki nem tudja, hogy ki ő valójában, csak rend szerint megnyeri a versenyeket, átveszi a trófeákat, és aztán megy, amerre lát. Amikor nem versenyzik, akkor fejvadászként dolgozik, ő a galaxis legjobbja, aki rengeteg bűnözőt kerített rendőrségi kéz közé. Emiatt Port Town egy távoli szigetén él.

Captain Falcon valamennyi F-Zero játékban játszható, kivéve a Maximum Velocity-ben, mely az előzőekhez képest 25 évvel később játszódik. Itt a főszereplő Kent Akechi, aki főhősünk fia. Emellett a Super Smash Bros. szériában is kedvelt karakter a “Falcon Punch!” és a “Show me your moves!” beszólásai miatt. Gyorsan üt, de mozgása lassú.

Blue Falcon

Súly: 1.260 kg
Test: B
Gyorsulás: C
Fordulat: B

Captain Falcon kocsija (ahogy a főhősöknél szokás) kiegyensúlyozott, mindenben átlagos tulajdonsága van. Eredeti sorszáma 111 volt, de az F-Zero X-től 07 lett. Az F-Zero GX-ben kiderül, hogy abból a pénzből, amit a versenyeken nyer, új kocsit fejleszt, hogy a “Neo Blue Falcon”-nal még jobb versenyző lehessen. Győzelmének titka, hogy kocsijának minden egyes tulajdonságát ismeri, így tudja, mikor hogy kezelje. A kocsi átlagos tulajdonsága miatt kezdő játékosoknak is ajánlott. A Blue Falcon a Mario Kart Wii-ben is megnyitható, könnyű súlyú kocsi.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s