F-Zero karakter profil #2


Dr. Stewart

Dr. StewartKor: 42 éves
Nem: Férfi
Kocsijának neve: Golden Fox

Dr Stewart (A Super Nintendós játék leírásában Dr. Robert Stuart) orvos, a város legjobb sebésze. Apja halála után lett F-Zero versenyző. Az ő tanácsára lett orvos, ugyanis megtiltotta a fiának, hogy ő is pilóta legyen, mert az ő idejében sokkal véresebbek, kegyetlenebbek voltak a versenyek. Ennek ellenére néha együtt versenyeztek. Apja halálát homály fedi, valószínűleg az egyik verseny alatt meggyilkolták. Az orvosi szakmát is nagyszerűen kitanulta, eddig minden betegét képes volt meggyógyítani.

Az animében a tejút rendőrség orvosa, aki mindenkit meggyógyít, aki megsebesült az akciója során. A piros sáljával szimbolizálja barátságosságát, emberközelségét. Már az első játékban is szerepelt, övé a legjobban gyorsuló kocsi. A SNES játék leírásában levő képregény szívtipróként írja le.

Golden Fox

Súly: 1.420 kg
Test: D
Gyorsulás: A
Fordulat: D

Eredetileg apjáé volt a kocsi, tőle örökölte. Azt néha érdemes figyelni, hogy az osztályzások néha szavakat hoznak ki: DAD, ez jelzi, hogy apjától kapta a kocsit. Elsősorban a jó gyorsulásra helyezte a hangsúlyt, aminek köszönhetően hamar eléri maximális sebességét, viszont eléggé rosszul kanyarodik, emiatt a kanyarokban nehéz úgy fordulni, hogy ne veszítsünk nagy sebességet. Emellett maga a kocsi is sérülékeny. Kifinomult vezetési stílusra van szükség, ha ezzel a kocsival szeretnénk győzni, ezért kezdőknek nemigen ajánlott.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s