F-Zero karakter profil #2


Dr. Stewart

Dr. StewartKor: 42 éves
Nem: Férfi
Kocsijának neve: Golden Fox

Dr Stewart (A Super Nintendós játék leírásában Dr. Robert Stuart) orvos, a város legjobb sebésze. Apja halála után lett F-Zero versenyző. Az ő tanácsára lett orvos, ugyanis megtiltotta a fiának, hogy ő is pilóta legyen, mert az ő idejében sokkal véresebbek, kegyetlenebbek voltak a versenyek. Ennek ellenére néha együtt versenyeztek. Apja halálát homály fedi, valószínűleg az egyik verseny alatt meggyilkolták. Az orvosi szakmát is nagyszerűen kitanulta, eddig minden betegét képes volt meggyógyítani.

Az animében a tejút rendőrség orvosa, aki mindenkit meggyógyít, aki megsebesült az akciója során. A piros sáljával szimbolizálja barátságosságát, emberközelségét. Már az első játékban is szerepelt, övé a legjobban gyorsuló kocsi. A SNES játék leírásában levő képregény szívtipróként írja le.

Golden Fox

Súly: 1.420 kg
Test: D
Gyorsulás: A
Fordulat: D

Eredetileg apjáé volt a kocsi, tőle örökölte. Azt néha érdemes figyelni, hogy az osztályzások néha szavakat hoznak ki: DAD, ez jelzi, hogy apjától kapta a kocsit. Elsősorban a jó gyorsulásra helyezte a hangsúlyt, aminek köszönhetően hamar eléri maximális sebességét, viszont eléggé rosszul kanyarodik, emiatt a kanyarokban nehéz úgy fordulni, hogy ne veszítsünk nagy sebességet. Emellett maga a kocsi is sérülékeny. Kifinomult vezetési stílusra van szükség, ha ezzel a kocsival szeretnénk győzni, ezért kezdőknek nemigen ajánlott.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s