F-Zero karakter profil #3


Jody Summer

Jody SummerNem: Nő
Kor: 25 éves
Kocsijának neve: White Cat

Jody Summer az Galaktikus Űrföderáció harci gép pilótája, képességét nagyra becsülik. Habár nincs nagy tapasztalata F-Zero pilótaként, vezetői múltja miatt nagyszerűen tudja vezetni a versenykocsiját, melynek köszönhetően már most veszélyes az élbolyra. Apja Mason Summer, aki feltalálta a G-diffúziós antigravitációs rendszert.

Az animében a Tejút rendőrség tagja, aki segíti a csapatot. Itt derül ki, hogy a testének felét kibernetikailag állították helyre, ugyanis egy balesetben megvédte testvérét, emiatt súlyosan megsérült.

White Cat

Súly: 1.150 kg
Test: C
Gyorsulás: C
Fordulat: A

A Galaktikus Űrföderáció harci gépe alapján lett a kocsi tervezve. Apja hívta a lányát mindig White Cat-nek, az ő emlékére nevezte a kocsiját is így. A kocsit arra tervezték, hogy szélsőséges körülményeket is kibírjon, melynek köszönhetően egy nagyon jó járgánnyal versenyezhetünk, ha ezt választjuk. Nagyon jól veszi be a kanyarokat, és ha katonai lopakodó alkatrészekkel még jobbá tudják tenni, akkor a kocsinak nem lesz kihívója.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s