F-Zero karakter profil #6


Mr. EAD

Mr. EADNem: Férfi
Kor: n/a
Kocsijának neve: Great Star

Aki egy kicsit is benne van a Nintendo világában, annak azt gondolom, nem kell ecsetelni, hogy honnan a név, hiszen a Nintendo fejlesztőgárdája is EAD néven fut. Amúgy egy android, melyet az EAD csapat fejlesztett ki. Az emberi- (IQ) és mesterséges intelligencia (AI) elegyének végső testelésének eredményeként született meg. Rengeteg tesztelésen esett át, mielőtt versenynek indították volna, edzés, különböző fizikai gyakorlatokkal kísérletezték ki, hogy alkalmas-e versenyre. A különböző helyzetekre való reakciókat matematikai számítások segítségével hajtja végre, és a versenyeken elért eredményei igazolják, hogy ő egy hibátlan android. Amikor az első versenyeken indították, akkor Captain Falcon nyert, további edzéseknek vonták alá.

Ha jobban megnézzük, egyfajta Mario klón. Bár termete inkább paródia, a bajsza hasonlít rá, a csillag is szintén utalás rá, valamint ugyanúgy szereti az olasz kajákat, mint bajszos hősünk. Emellett az egyik F-Zero GX interjúban elárulja, hogy ő is szeretne olyan overált hordani, mint amilyen Mariónak van.

Great Star

Súly: 1.870 gramm
Test: E
Gyorsulás: A
Fordulat: D

Bizony, a kocsi osztályozásának neve most is értelmes szót ad ki, méghozzá tulajdonosának nevét. A kocsit egy Shiggs Mapone nevű egyén tervezte, ez a név pedig Miyamoto Shigeru-re utal, ugyanis több játék staff credit-jében “Shiggy”-nek van írva a neve. A tervező teljesen elhanyagolta a kocsit, amikor gyártotta, ezért nagyon sérülékeny, viszont nagyszerű gyorsulást kapott. A rossz minőségű kocsi betudható annak, hogy annak fényében gyártották így, hogy tudták, hogy egy android fogja vezetni, aki tökéletes számításokkal úgysem fog hibázni, ezért máshova helyezték a hangsúlyt. A rossz fordulata miatt is inkább azoknak javasolt, akik jól tudnak már F-Zero kocsit vezetni.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s