F-Zero karakter profil #7


Dr. Clash

Dr. ClashNem: Férfi
Kor: 55 éves
Kocsijának neve: Crazy Bear

Dr. Clash mérnök, viszont nagy álma, hogy F-Zero versenyző lehessen. Ennek csökkent fizikai képességei vetnek gátat, ezért készüléket épített magának, ami kompenzálja gyenge fizikai erejét, így már indulhat a versenyeken. Nagy tudós, hiszen jártas az atomtudományokban, emellett mérnök és feltaláló is, de mivel külsőre egyáltalán nem mondható vonzónak, ezért nincs sikere a lányoknál. Legnagyobb tudása az F-Zero kocsikban van, 17 találmány köthető a nevéhez. Habár versenyekben nem jeleskedik, lelkesedése töretlen, és sokan tisztelik tudása miatt. Az animében ő a tejút rendőrség szerelője, minden meghibásodást képes helyrehozni.

Crazy Bear

Súly: 2.220 kg
Test: A
Gyorsulás: B
Fordulat: E

Maga Dr. Clash építette a kocsiját, aki négy éve igen súlyos balesetet szenvedett. Ebből tanulva egy nagyon erős kocsit épített magának, emellett a legnehezebb is. Gyorsulásban sem utolsó, viszont nagyon nehéz irányítani, emiatt kezdőknek problémás lehet versenyezni vele.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s