F-Zero karakter profil #8


Zoda

ZodaNem: Férfi
Kor: n/a
Kocsijának neve: Death Anchor

Zoda az egész F-Zero sorozat egyik fő negatív karaktere. 2050-ben hírhedt bűnöző volt, aki keményen rátette a kezét az F-Zero versenyek pénzére, és senki nem volt számára szent, a rendőrség sem tudta elkapni. Egyszer súlyos balesetet szenvedett, melynek köszönhetően teljesen átalakította a testét, így 2200-ra szörnyként tér vissza, hogy újra hatalmába kerítse az egész világot. Ez a története az animében.

A videojátékokban az UMA-41 bolygó Zolorkian kolónia feje, aki sok támadást indított a Föld ellen. Célja a kolónia beépítése a Földbe. Az anyagi haszon miatt lép be az F-Zero versenyekbe, és mindenkit kegyetlenül letarol, aki az útjába áll.

Death Anchor

Súly: 1.620 kg
Test: E
Gyorsulás: A
Fordulat: C

Eredetileg egy bolygóközi ballisztikus rakéta volt, amit elloptak, és versenyautóvá alakították át. A rakétában eredetileg egy pusztító fegyver volt, amit meghagytak a versenyautóban is, de erről Zoda nem tud. És mivel tudták, hogy Zoda képes lenne sebzést okozni mások járgányában versenyzés közben, ezért nagyon gyengére csinálták meg, hogy ne tudjon kárt tenni másokban. Viszont hamar eléri végsebességét, és irányítása is jónak mondható.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s