F-Zero karakter profil #9


Octoman

OctomanNem: Férfi
Kor: 88 éves
Kocsijának neve: Deep Claw

Octoman a Takora bolygó képviselője, nyíltan a Tejút rendőrség ellen van, és ez az ellentét napról napra nő. A bolygó lakói nehéz körülmények között élnek, szinte senki nem támogatja őket. Azért csatlakozik az F-Zero versenyekhez, hogy anyagi támogatást szerezzen a gyerekeknek, hogy iskolába járhassanak. Viszont a bolygó lakosságának nincs tapasztalata autó gyártásában, és a versenyekben, ezért kénytelen-kelletlen csatlakozik Zodához, hogy tanulhasson tőle. Octoman lényegében egy humanoid polip, aki szinte emberi szintű intelligenciával rendelkezik. Neki is nyolc végtagja van, ebből hat karként funkcionál, kettő pedig lábként. Minden reménye abban van, hogy versenyeivel tud jövőt és reményt szolgáltatni a Takora bolygó lakosainak.

Az animében negatív karakterként ismerhetjük meg, mivel Zoda csatlósa. Neki legtöbbször az a feladata, hogy akadályozza a többi versenyzőt.

Deep Claw

Súly: 990 kg
Test: B
Gyorsulás: B
Fordulat: C

Mivel a Takora bolygó lakosai nem rendelkeznek nagy műszaki tapasztalattal, ezért egy használt versenyautót vettek általános tulajdonságokkal, és azt fejlesztették. Nagy változtatásokat nem hajtottak végre rajta, elsődleges cél az volt, hogy könnyű legyen az irányíthatósága, valamint a pilótafülkét úgy alakították át, hogy kényelmes legyen Octoman-nak. Ha egyszer nyerni fog, nagy fejlesztéseket hajtanak végre a kocsiban.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s