F-Zero karakter profil #10


Bio Rex

Bio Rex háttérkép

Nem: Férfi
Kor: 9 éves
Kocsijának neve: Big Fang

Bio Rex egy humanoid dinoszaurusz, akit egy megkövesedett, több millió éves tojásból keltettek életre. Intelligenciája megközelíti az emberét, de mivel érzelmileg nem fejlesztették, ezért meglehetősen agresszív. Azért nevezett be a versenyekbe, hogy bizonyítsa felsőbbrendűségét az emberek fölött. A legagresszívabb versenyző, kegyetlenül átgázol mindenkin. A Keerlon csoport keltette ki a tojásból, és őt tartják a legnagyszerűbb eredményüknek, és hogy erről mindenki tudjon, indították a versenyekre. Viszont arra nem számítottak, hogy ennyire agresszív, ezért nem támogatták, hogy versenyre induljon, viszont ő továbbra is megméretteti magát. Az animében legtöbbszür Octoman-nal dolgozik együtt a többi versenyző akadályozásán, tehát szintén negatív karakter.

Big Fang

Súly: 1.520 kg
Test: B
Gyorsulás: D
Fordulat: A

A kocsit is a Keerlon csoport fejlesztette ki, hogy biztosítsák a versenyét, de amikor megvonták tőle a támogatást, a kocsit megtarthatta, ezért most is indul versenyeken. Úgy tervezték a kocsit, hogy Bio Rex agresszív vezetési stílusát jól bírja, ezért nagyon erős és jól irányítható, viszont a sebesség hagy némi kívánnivalót maga után.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s