F-Zero karakter profil #11


Pico

PicoNem: Férfi
Kor: 124 éves
Kocsijának neve: Wild Goose

Pico egy rendkívül agresszív földön kívüli lény, akinek zöld színű bőre van, és hátán levő páncél miatt teknősre emlékeztet. Eredetileg a Polipoto hadsereg különleges egységének katonája, a Polipoto egy katonia divízió neve. Konkrétan nem ismert, hogy Pico milyen idegen, és hogy honnan származik, de érzéketlen, versenyekben hasonlóan kemény és kegyetlen, mint Bio Rex. Négy éve kemény balesetet okozott az egyik versenyen, mely olyan súlyos volt, hogy sok rajongója elfordult tőle. A GP Legend animében ő is negatív karakter, Zoda oldalán áll.

Wild Goose

Súly: 1.620 kg
Test: A
Gyorsulás: B
Fordulat: C

Az egyik legjobb F-Zero kocsi, semmiben nem szenved nagy hiányosságot. Bár eleinte a gyorsulása gyenge volt, de ezt idővel orvosolták. A Polipoto csapat csinálta neki a kocsit, tervezője nagy harci szellemmel rendelkezik, és úgy alkotta meg a kocsit, hogy jól bírja Pico agresszív vezetési stílusát, így a kocsi rendkívül erős, hamar begyorsul, és elég jól lehet kezelni.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s