F-Zero karakter profil #12


The Skull

The SkullNem: Férfi
Kor: 241 éves
Kocsijának neve: Sonic Phantom

Eredeti neve: Sterling LaVaughn a 200 évvel ezelőtti F-MAX versenyek győztese, bajnoka. Azok a versenyek sokkal véresebbek voltak, szinte minden egyes verseny óriási karambollal végződött, melyet csak néhányan éltek túl. Közéjük tartozik Sterling is, aki saját tudását és fekete mágiát alkalmazva halhatatlanná tette magát. Most még jobb versenyző lett, mint előtte, és halhatatlanságának köszönhetően nem fél veszélyesen versenyezni. Az animében negatív karakter, aki szintén agresszív és kegyetlen, mint néhány társa. Érdekesség, hogy a játékok leírásaiban Arbin Gordon néven van említve.

Sonic Phantom

Súly: 1.010 kg
Test: C
Gyorsulás: A
Fordulat: D

Az Abinus társaság készítette, mely fekete mágiát is alkalmaz, állítólag ők is szerepet játszottak abban, hogy The Skull halhatatlan. Ez az egyetlen kocsi, mely aura-motort használ, és versenyzője energiát szív el a nézőktől, hogy kocsija erős maradjon. A kocsi abban is egyedi, hogy nincs kormánya, ugyanis The Skull fekete mágiával irányítja járművét.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s