F-Zero karakter profil #13


Black Shadow

Black ShadowNem: Férfi
Kor: n/a
Kocsijának neve: Black Bull

Volt idő, amikor valóban Zoda uralta a bűnözői világot, és mindenkin keményen átgázolt, aki az útjába került. Mostani “trónlása” csak látszólagos, ugyanis ő is egy sokkal hatalmasabb lény alattvalója. Black Shadow hidegvérű gyilkos, a sátánok királya, aki senkitől nem retten meg. Captain Falcon több csatlósát is elkapta már, Black Shadow-nak meg minden vágya, hogy elkapja legfőbb ellenségét, és milliók szeme láttára kivégezze. Csak azokat becsüli, aki megvédi Miss Killer-t a haláltól. Sokak szerint elmebeteg, de nagyon ravasz.

Black Bull

Súly: 2.340 kg
Test: A
Gyorsulás: E
Fordulat: A

A legnehezebb, egyben legkeményebb kocsi. A BS Group nevű titkos társaság fejlesztette, méghozzá olyanra, hogy a legnagyobb ütközések által is legkevésbé sérüljön, ezzel szemben ő maga tudja sebezni a másikat. Az irányítása is könnyű, valamint ez az autó a leggyorsabb, viszont a végsebességet nehezen éri el. Ez az egyetlen kocsi, melynek két A osztályos besorolása van.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s