F-Zero karakter profil #14


Samurai Goroh

Samurai GorohNem: Férfi
Kor: 45 éves
Kocsijának neve: Fire Stingray

Samurai Goroh egy félig japán, félig amerikai versenyző, aki nagyon jól bánik a katanával. Már az első F-Zero játékban szerepelt, az ő kocsija gyorsult fel a legnagyobb sebességgel, amit nyilván legnehezebben tudott elérni. Valódi kiléte máig ismeretlen, még azt sem tudják hol lakik, hiszen egy banditacsoport vezetője. Mottójuk: Lopj, de soha ne gyilkolj. A pólóján levő japán karakter: 激 (Geki) jelentése csapás, ütés. Az animében sem ismert valódi kiléte. Ha úgy áll érdeke, akkor jó oldalra áll, de ha úgy hozza a sors, akkor a rosszakat pártolja. Felesége Lisa Brilliant, aki társának, Antonio Guster-nek nővére.

Fire Stingray

Súly: 1.960 kg
Test: A
Gyorsulás: D
Fordulat: B

Toraemon Echigoya tervezte a kocsit, melynek színe rózsaszín, tűz szimbólumokkal díszítve. Nagyon erős kocsi, és nagy a végsebessége is, de mivel a gyorsulása nem olyan jó, ezért a pályák alapos kiismerése szükséges. ha ezzel a kocsival megyünk. Hiszen, ha ütközünk, nehezen nyeri vissza eredeti sebességét, viszont profi játékosok nagyon jó eredményt érhetnek el vele.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s