F-Zero karakter profil #15


Super Arrow

Super ArrowNem: Férfi
Kor: 35 éves
Kocsijának neve: King Meteor

Talán a kép is árulkodó, Super Arrow a sorozat Don Quijote-ja, aki ha nincs kalandja, keres magának, vagy ha nincs megmentendő hölgy, azt is keres magának. Teszi mindezt annak ellenére, hogy van felesége, akinek határozottságától nagyon fél. A versenybe azért nevezett, mert Zodát üldözze, és balesetet okozzon neki. Versenyzésben egyáltalán nincs tapasztalata, ezért előbb az akadémiát kellett elvégeznie. Szupererejét Lazlo Falconi-tól kapta, ahogy a kibernetikus madarát is ő vette neki. Amikor néhány évre szünetelt az F-Zero versenysorozat, az ő petíciójának köszönhetően indult újra. Az animében ő a legviccesebb szereplő.

King Meteor

Súly: 860 kg
Test: E
Gyorsulás: B
Fordulat: B

Az összes kocsi közül ez a legkönnyebb, ennek köszönhetően ez a leggyengébb, nagyon hamar ki lehet ütni. Kompenzációként egész jó a gyorsulás, hamar eléri a végsebességet, és kezelni is elég könnyű. A kocsit Professzor Hallow tervezte, aki felelős Super Arrow titkos fegyverzetéért és páncélzatát.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s