F-Zero karakter profil #16


Mrs. Arrow

Mrs. ArrowNem: Nő
Kor: 27 éves
Kocsijának neve: Queen Meteor

Mrs. Arrow jómódú csalásban született a Földön, így sok lehetősége volt kipróbálni magát. Viszont autóversenyzési tapasztalatot csak az akadémián tudott szerezni, itt ismerkedett meg férjével, Super Arrow-val. Jobb versenyző nála, rend szerint mindig ő védi meg szíve választottját a balesetektől. Monique L’amoureaux néven született, anyja alapította meg a Tejút szövetséget, apja pedig üzletember. Igazi szenvedélye a versenyzés lett, még akkor kezdett el részt venni rajtuk, amikor a nagy baleset miatt néhány évre félbeszakították a versenyeket, és ő is élen járt a petíció sikerességében. Az animében mindig viccből szidja le a férjét, persze soha nem tudná bántani. Pont azt szereti benne, hogy kótyagos és szereti megjátszani a nagy hőst.

Queen Meteor

Súly: 1.140 kg
Test: E
Gyorsulás: B
Fordulat: B

Szinte ugyanaz a kocsi, mint ami a férjének van, a King Meteor, csak némileg nehezebb, de ugyanúgy Professor Hollow gyártotta. Minden tulajdonságában ugyanaz, ugyanúgy rendkívül gyenge kocsi, könnyen sebződik, viszont a gyorsulása és az irányítása elég könnyű, így aki tapasztalt versenyző, annak nem okoz nehézséget a kocsi gyenge mivolta.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s