F-Zero karakter profil #17


Blood Falcon

Blood FalconNem: Férfi
Kor: 37 éves
Kocsijának neve: Blood Hawk

Blood Falcon Captain Falcon klónja, akinek DNS-eit egy 4 évvel ezelőtti súlyos baleset utáni kezelés során lopták el. Black Shadow keltette életre, és bár 4 évesnek mondható, de mindent tud, amit eredeti mása is. Feladata legyőzni Captain Falcon-t, és ehhez minden képesítése megvan. Egyik interjújában úgy nyilatkozott, hogy ő nemcsak egy egyszerű klón… Tehát ő a főhős ördögi hasonmása, aki versenyeken sokkal kegyetlenebb, és tényleg mindent megtesz azért, hogy Captain Falcon versenyét ellehetetlenítse.

Blood Hawk

Súly: 1.170 kg
Test: B
Gyorsulás: A
Fordulat: E

Eredetileg ugyanolyanra tervezték, mint Captain Falcon Blue Falcon-ját, de mivel más csapat csinálta, ezért nem tudták jobbra megcsinálni. De hogy azért versenyben legyen ősi ellenségével, a gyorsulása extrém jó, de pont azért, mert az irányítása nagyon gyenge, nehezen tudja őt beérni. Az a BS Group tervezte a kocsit, amelyik Black Shadow autóját is, és loptak elemeket Captain Falcon kocsijából, ennek köszönhetően hasonlít rá valamennyire.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s