F-Zero karakter profil #18


Baba

BabaNem: Férfi
Kor: 19 éves
Kocsijának neve: Iron Tiger

Giant nevű bolygón született és nőtt fel. Természetfeletti állati ösztönei vannak, emellett rugalmas, jó fizikumú, ezek mind segítették, hogy jó F-Zero versenyző lehessen. Hamar elhagyta hazáját, hogy gyakorolhasson a versenyekre, melyekre tavaly nevezett, és sajnos nem sikerült nyernie. Ezért sokat gyakorol, hogy a lehető legjobb lehessen, ennek köszönhetően sokkal erősebb lett fizikailag, és talán az önbizalma is túl nagy lett, szereti fitogtatni, mennyire jó versenyző. Az animében negatív karakter.

Iron Tiger

Súly: 1.780 kg
Test: B
Gyorsulás: D
Fordulat: A

Mivel az akadémia, ahol képezik a versenyzőket, nagy lehetőségeket látott Babában, ők maguk építettek kocsit neki, hogy a lehető leghamarabb versenyző lehessen, és remélik, hogy sikeres lesz vele. Alkalmazkodva Baba agresszív vezetési stílusához, erős kocsit építettek, melyet könnyű irányítani. Emellett úgy gondolták, hogy a gyorsulás nem olyan fontos, hogy jó versenyző legyen valakiből.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s