F-Zero karakter profil #19


Silver Neelsen

Silver NeelsenNem: Férfi
Kor: 98 éves
Kocsijának neve: Night Thunder

Silver Neelsen a legidősebb emberi versenyző, nincs még egy, aki nála több versenyen vett volna részt. Így ragadt rá az Iron Man Neelsen név. Több mint 7500 verseny után sem veszett a lelkesedése, ugyanis érdekessége, hogy egyetlen versenyt sem tudott megnyerni. Kora miatt sokat gúnyolják versenyzőtársai, szerintük már rég vissza kellett volna vonulnia, mivel már fizikailag is leépült, ennek ellenére még 100 éves kora után is szeretne versenyezni. Mai napig nagyon szereti a régi kocsikat, amikkel fiatalkorában versenyzett. Megfogadta, hogy ha megnyer egy versenyt, a pénzből felépíti a Silver Neelsen Múzeumot.

Night Thunder

Súly: 1.530 kg
Test: B
Gyorsulás: A
Fordulat: E

A kocsit Silver Neelsen gyerekkori barátja építette. Versenyképes kocsit épített, így egy erős, sebességét gyorsan elérő kocsit adott barátjának, reméli, hogy ezzel tud majd nyerni. Már nem él, így a versenyző az ő emlékét őrizve is marad a kocsinál, annak ellenére, hogy az irányítása igencsak problémás.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s