F-Zero karakter profil #20


Draq

DraqNem: Férfi
Kor: 137 éves
Kocsijának neve: Mighty Typhoon

Teljes neve Bellonngian Draquillie, aki csillagközi futár, barátjával, Roger Buster-rel közösen dolgozik. Nagyon régóta rajong a versenyekért, mindig is szerette volna magát kipróbálni, amikor egyszer nagy szerencséjére egy neki és barátjának címzett csomagban egy-egy kocsit találtak feladó nélkül. Tavaly próbálták ki magukat, és bár nem jártak sikerrel, a verseny iránt lelkesedésük mit sem változott, így tovább edzenek, hogy a legjobbak lehessenek. Draq nemcsak élesben, de videojátékok által is gyakorol. Főleg miután kiderült számára, hogy a kocsit csak kölcsönbe kapta egy visszavonult versenyzőtől, ezért nagyon igyekszik, hogy nyerjen, hogy a pénzjutalomból saját kocsit vegyen.

Mighty Typhoon

Súly: 950 kg
Test: C
Gyorsulás: A
Fordulat: D

A Team Shooting Star gyártotta eredetileg egy versenyzőjüknek, ám 4 éve egy súlyos baleset miatt visszavonulni kényszerült. Így kölcsönbe odaadták Draq-nak a kocsit. Mára már a csapat egyik tagja sem versenyzik. A legkönnyebb súlyú kocsik közé tartozik, nagyon jó gyorsulással és végsebességgel.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s