F-Zero karakter profil #22


Antonio Guster

Antonio GusterNem: Férfi
Kor: 36 éves
Kocsijának neve: Green Panther

Antonio Guster régen Samurai Goroh jobbkeze volt, de elárulta őt és a Galaktikus Űrszövetség kezére adta Antontiót. Miután szabadult, szóló bandita lett, és csak annak él, hogy Samurai-n bosszút álljon, ideális számára, ha egy versenyen milliók látják. Pedig eredetileg nagyon jó barátok voltak, szinte mint két testvér, közösen dolgoztak. Barátságuk akkor ért véget, amikor az egyik bűnözőt, Lord Kimbót kísérték, amikor egy szegény faluban Samurai ott hagyta Antoniót és egyedül felmarkolta a zsákmányt. Ezután az Űrszövetség börtönbe záratta, ahonnan végül meg tudott szökni, de csak azért nevezett az F-Zero versenyekre, hogy milliók szeme láttára bosszút álljon egykori társán.

Green Panther

Súly: 2.060 kg
Test: A
Gyorsulás: B
Fordulat: D

A kocsit meg akkor készítette a banditák intergalaktikus csoportja, amikor Samurai Goroh és Antonio Guster még partnerek voltak. Ez lett volna Goroh tartalékkocsija, de Antonio magával vitte, amikor meg tudott szökni. A motor egy különleges RS Engine-nel készült, melynek köszönhetően nagyon erős és strapabíró. Nagyon jó versenykocsi, de mivel nehezen irányítható, ezért tapasztalt versenyzőt igényel.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s