F-Zero karakter profil #24


Mighty Gazelle

Mighty GazelleNem: Férfi
Kor: 37 éves
Kocsijának neve: Red Gazelle

Mighty Gazelle egykoron ember volt, de olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy mindene összetört és csak robotként tudták újraéleszteni. Minden testrésze mechanikus, és szinte sérthetetlen, ezért bátran versenyezhet erőszakosan, nem kell félnie a haláltól. Eredeti foglalkozása 3D fényképész és Clinton Gazelle néven született. Régóta imádta a versenyjátékokat, és álma volt, hogy kipróbálja élesben, ezért nevezett be az F-Zero versenyekre. Első győzelmére nem sokat kellett várni, nem sokkal ezután következett be az ominózus baleset, mely nemcsak azt hozta magával, hogy robot lett, hanem hogy mivel nincs halálfélelme, ezért érzelemmentesen éli az életét, és az F-Zero versenyek a mindene. Az animében eredetileg Roy Hughes, Captain Falcon régi barátja.

Red Gazelle

Súly: 1.330 kg
Test: E
Gyorsulás: A
Fordulat: C

A kocsit az a Cyber Stick Inc. gyártotta, aki robotként újjáélesztette Mighty Gazelle-t. Mivel robot, ezért szuperintelligens, így a kocsit is a lehető legmodernebbre készítették. Így is könnyedén boldogul vele, viszont a kocsi váza nagyon gyenge, ennek ellenére nem fél, hogy balesetet szenved a versenyautójával.

supermario4ever névjegye

Szeretem az ázsiai kultúrát, de ahogy változok, fejlődök, úgy igyekszem minél több mindenben megtalálni önmagam, kiteljesedni. Blogírással és énekléssel tudom leginkább megmutatni, hogy ki vagyok. Az általam kezelt blogokban igyekszek érvényes gondolatokat leírni. Olyanokat, melyeket személyes értékrendem szerint igaznak gondolok, és önmagamat is kifejezem velük. A világ felfedezése nem áll meg, folyamatosan fedezek fel új dolgokat, melyek formálják a világról alkotott képemet, gondolkodásomat. Igyekszek úgy írni, hogy bárki, aki olvassa, úgy érezze, hogy megérte elolvasni, és talán néha vissza is tér, hogy olvassa az írásaimat.
Kategória: F-Zero
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s